Blog Zumex logo

Zumex presenteert: De nieuwe Soul series 2!

De lancering van de nieuwe Zumex Soul series 2 is binnenkort een feit. Het kleinste model sinaasappelpersmachine van Zumex heeft een volledige metamorfose ondergaan. Veel aanpassingen op gebied van innovatie, maar met behoud van het authentieke design en afmetingen.

Klein formaat: ‘Een grootheid in een kleine ruimte’

De Zumex Soul series 2 is een erg compacte persmachine mét een enorme capaciteit en snelheid.
Met het vernieuwde perssysteem perst u maar liefst 18 vruchten per minuut. Dit is iedere 10 seconden één glas versgeperst sinaasappelsap! Daarnaast wordt het filter automatisch geleegd en verdwijnt pulp direct in de afvalcontainer.
De capaciteit van de container is bovendien tweemaal zo groot: 16 uitgeperste vruchten kunnen in de waste-container voordat deze geleegd moet worden.

Intelligente technologie: Prestaties direct beschikbaar

De Zumex Soul series 2 is de eerste automatische sinaasappelpers die real-time informatie geeft over de prestaties en productiviteit van uw Zumex persmachines. Zo houdt u altijd en overal de regie en haalt u het maximale rendement uit uw machine. Mocht de Soul een foutmelding geven, dan krijgt u hier direct melding van, uiteraard mét een passende oplossing om dit probleem te verhelpen. Hierdoor wordt het werken met een Zumex sinaasappelpers nog efficiënter en blijven onnodig kosten u bespaart.

Stijlvol: een trendy design dat perfect aansluit bij uw onderneming

De nieuwe Soul series 2 is verkrijgbaar in vier unieke kleurcombinaties: Zwart of Wit gecombineerd met Smoke Grey of Natural Sand. Zo past de machine altijd perfect bij het interieur van uw koffiecorner, boutique hotel, cocktailbar of business center.

En er is meer mogelijk met de Soul 2 accessoires!

Met dank aan de beschikbare accessoires perst u ook limoenen en citroenen met de Zumex Soul series 2.

Met de toevoeging van een cashless betaalsysteem creëert u met deze machine een zelfstandig en functioneel verkooppunt binnen uw onderneming.

Ook is mogelijk de machine uit te breiden met een countertop kit, waarbij schillen door het werkblad direct afgevoerd worden. Bovendien kunt u uw verkooppunt versterken met een speciaal ontworpen cup-dispenser of Zumex-fruitmand.

De Zumex Soul series 2 is in het najaar van 2020 verkrijgbaar

 

Heeft u interesse en wilt u deze unieke persmachine als eerste in uw onderneming hebben staan?

Kom direct met ons in contact!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.