Blog Zumex logo

Zumex Citric Active: Hygiëne heeft bij Zumex de hoogst mogelijke prioriteit

Vanzelfsprekend was het reinigen van uw Zumex altijd al erg belangrijk. Toch heeft hygiëne in 2020 een nog prominentere plaats ingenomen door het coronavirus en de ziekte Covid-19. Doordat de aangescherpte schoonmaakprocedures voor de reiniging van de sinaasappelpers perfect door het personeel in de supermarkten en horecagelegenheden wordt opgevolgd, is de kwaliteit en sociale hygiëne ten alle tijden gewaarborgd gebleven.

Zeker nu de vraag naar gezonde producten zoals versgeperst sinaasappelsap, rijk aan vitaminen, nog nooit zo hoog was.

Goed om te benadrukken is dat alle Zumex sinaasappelpersmachines zijn uitgerust met een unieke en door ons gepatenteerde ASP-coating. Deze speciaal ontwikkelde ASP-technologie gaat de groei van bacteriën tegen. Hierdoor geeft deze coating een optimale en langdurige bescherming tegen bacteriële gevaren.

Benieuwd naar de werking van deze ASP-coating? Bekijk onderstaande video.

Zumex heeft een nieuw reinigingsproduct op de markt gebracht, de Zumex Citric Active.

Dit krachtige reinigingsmiddel helpt u bij de dagelijkse schoonmaak van uw sinaasappelpers en verwijderd moeiteloos vruchtensuikers, wax en pulp achtergebleven bij het verwerken van groenten en fruit met uw Zumex machine.
Het foam van het Citric Active schoonmaakmiddel reinigt effectief op alle oppervlakten van uw Zumex.

Vanzelfsprekend voldoet Citric Active aan alle eisen op gebied van voedselveiligheid en dit zorgt er mede voor dat dit product geldt als hét schoonmaakmiddel voor een optimale reiniging van uw sinaasappelpers of sapcentrifuge.

Zumex_Citric_Active_Fles

Wenst u meer informatie over dit ready-to-use reinigingsmiddel voor uw Zumex of zou u graag advies willen ontvangen over het schoonmaken van uw sinaasappelpersmachine?

 

Kom met ons in contact.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.