Zumex Speed S +Plus

Een buitengewone sinaasappelpers

De nieuwste uitvoering van Zumex Speed biedt u nog meer mogelijkheden dan u al van dit model gewend was. De machine heeft zijn snelheid, gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige reiniging behouden, maar de nieuwe verbeteringen hebben ertoe geleid dat deze Zumex de ideale machine blijft voor elk type Retail- en horecaonderneming met een zeer hoge vraag naar fruitsap. De ultieme versbeleving voor een betaalbare prijs én een uitstekend rendement.

 

Ontdek nu een nóg hoger niveau!

ZUMEX SPEED PRO +PLUS

Ontdek de voordelen van deze Speed S +plus

ZUMEX SPEED S +PLUS PULPOUT SYSTEEM

Automatische PulpOut systeem

Deze automatische transportband verwijdert het vruchtvlees gemakkelijk, hygiënisch en snel. Dit bespaart u als ondernemer veel tijd en zorgt ervoor dat de machine zonder tussenkomst van personeel kan draaien. Dit PulpOut systeem is in verschillende snelheden instelbaar en daarnaast is het triple-filter van dit systeem eenvoudig te demonteren en vaatwasser bestendig.

1Step Extraction kit

Reinig u machine nu nog sneller!

Het perswerk kan met dit systeem in zijn geheel en eenvoudig gedemonteerd worden met slechts één beweging. Door de nieuw ontworpen rvs-houder is de 1Step Extraction Kit gebruiksvriendelijk en bevat het minder losse onderdelen. Het mechanisme kan in zijn geheel worden gereinigd onder de kraan of in de vaatwasser.

ZUMEX SPEED S +PLUS EXTRACTION KIT
ZUMEX SPEED S +PLUS TAPKRAAN

Nieuwe tapkraan en tray

De nieuw ontworpen tapkraan beschikt over een flessenhouder en tapkraan waarbij een fles met slechts een druk op de knop gevuld kan worden. Daarnaast kan de tray in twee posities geplaatst worden, hierdoor kunt u glazen direct onder de tapkraan plaatsen en gemakkelijk vol tappen.

Vernieuwd podium met dubbele afvalcapaciteit

Het brede podium van de Zumex Speed S +plus heeft een dubbel compartiment met een afvalcapaciteit van in totaal 100 liter. U perst 330 sinaasappels zonder dat de afvalemmers geleegd dienen te worden! Bovendien geeft de machine aan wanneer dit afvalniveau bereikt is.

ZUMEX SPEED S +PLUS PODIUM

Kies het Speed S +Plus model dat het beste bij u past:

Zumex Speed S Plus SS

Speed S +Plus Selfservice

  • Uitgerust met het automatische PulpOut systeem en 1Step Extraction Kit en zeer geschikt voor integratie in het buffetmeubel van uw Selfservice restaurant.
zumex-speed-s-plus-self-service-podium

Speed S +Plus Selfservice Podium

Uitgerust met het automatische PulpOut systeem, 1Step Extraction Kit en vernieuwd podium speciaal ontwikkelt voor onze klanten met een voortdurend hoge vraag naar versgeperst fruitsap.

Zumex Speed S Plus Tank Podium s-kit

Speed S +Plus Tank Podium

Deze uitvoering bevat alle verbeteringen van de Speed S +Plus Selfservice Podium met daarbij het voordeel van een sap container.

Stel uw perfecte sinaasappelpers samen

Bekijk alle accessoires van de Speed S +Plus

ZUMEX VERSATILE PRO EXTRACTION KIT S

1Step Extraction Kit S

Voor vruchten met een kleine diameter. De perfecte accessoire wanneer er kleinere vruchten geperst dienen te worden met een diameter van 45 mm tot 67 mm, zoals kleine sinaasappels, mandarijnen en limoenen.

ZUMEX SPEED S +PLUS EXTRACTION KIT

1Step Extraction Kit L

Voor vruchten met een grote diameter. De perfecte toevoeging op uw machine wanneer er grotere vruchten geperst dienen te worden met een diameter van 75 mm tot 95 mm, zoals grote sinaasappels, grapefruits en citroenen.

ZUMEX SPEED S +PLUS EXTRACTION KIT

1Step Extraction Kit

  • Ontdek hoe u uw Speed S +Plus optimaal kunt laten draaien. Een extra 1Step Extraction Kit bespaart u tijd. Met deze accessoire demonteert u de machine in slechts 10 seconden en heeft u met de extra 1Step Extraction Kit de Zumex direct weer gereed voor gebruik.
Zumex Speed Pro DCS systeem

DCS System

  • Het dynamische snijsysteem, speciaal ontwikkelt voor lastig te persen fruit. Het dynamische mes is het perfecte mes voor het snijden van zachte- en overrijpe citrusvruchten.
Zumex Bottle rack

Zumex Flessenrek

Ideaal wanneer de Zumex gebruikt wordt in een Selfservice opstelling. Het ontneemt u de zorgen voor het organiseren van uw flessen, glazen en kannen. Met dit flessenrek, wat op het podium van de machine gemonteerd wordt, maakt u indruk op uw klanten!

Zumex Countertop-kit

Countertop Kit

Deze accessoire zorgt ervoor dat het afval zorgvuldig, hygiënisch en op een praktische manier weggewerkt wordt in uw buffetmeubel of bar. Hierdoor kan ook uw tafelmodel Zumex Speed S +Plus zelfstandig blijven draaien.

Zumex Display Small
Zumex Display Large

Display Unit

Het systeem voor perfect gekoeld sap. Op deze manier heeft u altijd uw flessen versgeperst sinaasappelsap gekoeld klaarstaan voor uw klanten. Deze display unit is beschikbaar in twee afmetingen.

Fotogalerij

ZUMEX SPEED S +PLUS PODIUM
Zumex Speed S Plus Tank Podium s-kit
ZUMEX SPEED S +PLUS EXTRACTION KIT

Onbeperkte mogelijkheden voor uw onderneming

De Speed S +Plus modellen zijn speciaal ontworpen om continu te presteren.Door de hoge capaciteit, snelheid en de gemakkelijke bediening en reiniging is dit model een aanwinst voor selfservice-restaurants, luchthavens, stations, conferentiecentra, benzinestations, grote hotels en supermarkten.

KLANTENSERVICE
+31 (0) 497 38 83 63
Onze klantenservice is op kantoordagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.