Zumex Multifruit

Krachtig en uitermate gezond!

De Zumex Multifruit is de meest innovatieve sapcentrifuge die u op de markt kunt vinden. Het perfecte apparaat waarmee u grote hoeveelheden sap uit iedere soort groenten en fruit kunt persen.

 

Perfecte sapcentrifuge voor bars en restaurants met fruit- en groentesappen

Zumex Multifruit
ZUMEX MULTIFRUIT PRACHTIGE UITSTRALING

Prachtige uitstraling

Breng een unieke uitstraling in uw zaak met de meest stijlvolle uitvoering van de Zumex Multifruit.

Deze Multifruit bevat meer details en heeft meer karakter: met een nieuwe functionaliteitsknop en gedetailleerde afwerkingen komen de elegantie en professionele uitstraling van de machine perfect tot zijn recht.

Kracht en prestatie

De laatste generatie borstelloze elektromotoren gaat vier keer langer mee dan de klassieke motoren die in de meeste andere sapcentrifuges worden gebruikt.

Dankzij het Speed Control System behoudt u te allen tijde de controle over het geleverde vermogen. Dit systeem laat de pers met een constante snelheid draaien en voert het vermogen op wanneer dat nodig is.

ZUMEX MULTIFRUIT KRACHT EN PRESTATIE
ZUMEX MULTIFRUIT EFFICIËNTE PERS EN FILTEREIGENSCHAPPEN

Efficiënte pers- en filtereigenschappen

De technische kenmerken van de Zumex Multifruit, zoals zijn centraal opgestelde raspschijf, zijn speciaal ontworpen voor een vlotte verwerking van uw groenten en fruit.

Gecombineerd met het hoge vermogen van de pers, bereid u moeiteloos de perfecte en lekkerste smoothies.

Blend alle groenten en fruit met slechts twee snelheden

Afhankelijk van de hardheid van uw groenten en fruit past u het juiste vermogen van de machine aan. Zo profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw toestel.

Dankzij de nieuw ontworpen voedingsschakelaar kunt u energie besparen: de sapcentrifuge gaat in stand-by modus zodra de machine niet gebruikt wordt.

ZUMEX MULTIFRUIT TWEE SNELHEDEN
ZUMEX MULTIFRUIT VERKRIJGBARE KLEUREN

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Gaat u voor verfijnd antraciet of voor een chique Cherry-kleur?

Ontdek de nieuwe kleuren van de Zumex Multifruit: Een ruim assortiment, bestaande uit 5 kleuren die passen bij de stijl van uw zaak en bij uw eigen smaak.

Onbegrensde mogelijkheden

Met de nieuwe countertop kit voor intensief gebruik kunt u het snijafval continu af blijven voeren en wordt u niet beperkt tijdens drukte.

Zumex Multifruit Blad-doorvoerset
ZUMEX MULTIFRUIT EINDELOZE COMBINATIES

Ontelbare combinaties

Met de Zumex Multifruit perst u appels, kiwi’s en ananas maar daarnaast ook wortels, komkommers, selderij en gember. Het resultaat is een groenten- en vruchtensap zonder pulp en van hoogwaardige kwaliteit in minder dan 5 seconden.

Fotogalerij

ZUMEX MULTIFRUIT DRIP TRAY
ZUMEX MULTIFRUIT TAPKRAAN
ZUMEX MULTIFRUIT CRUSHER

Gemakkelijk in gebruik én eenvoudig zuiver te houden

De Multifruit sapcentrifuge is gemakkelijk te reinigen dankzij de verwijderbare en volledig onderhoudsvrije onderdelen van het perssysteem.

KLANTENSERVICE
+31 (0) 497 38 83 63
Onze klantenservice is op kantoordagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.