Zumex Mastery

Commercial Cold-Press Juicer

De Mastery vertegenwoordigt Zumex als commercieel Cold-Press systeem voor alle soorten groenten- en fruitsappen. Het is een toonaangevende machine door haar snijeffectiviteit en kracht, met dank aan haar snijschijven en borstelloze elektromotor.

De machine heeft tal van voordelen die de operationele werking van deze Zumex verbeteren. Zo is de Mastery uitgerust met een drukpers met een krachtcapaciteit van 11.000 kg, welke meer compact is dan ieder ander Cold-Press systeem dat momenteel op de markt te verkrijgen is.

De machine heeft een functioneel en robuust design, zodat de motor, de panelen en alle overige onderdelen van de machine perfect beschermd worden.

 

De beste machine in haar soort om de beste kwaliteit sap te verkrijgen

zumex mastery
Zumex Mastery Shop

Een optimaal aanvoersysteem

Compact, inklapbaar en met ingebouwde drukpers. Met deze compacte Mastery Cold-Press is slechts een kleine hoeveelheid werkruimte nodig om de capaciteit van de machine optimaal te benutten. Dit bevordert zowel de hygiëne, de veiligheid als de effectiviteit voor u als ondernemer.

Doordat het aanvoersysteem direct en gemakkelijk te bereiken is, kan het persen van groenten en fruit nu nog eenvoudiger en sneller. Door de verstelbare drukpers en de krachtige snijschijven wordt het persproces geoptimaliseerd.

Het systeem voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is voorzien van een veiligheidssysteem dat direct wordt geactiveerd wanneer de invoerknop wordt losgelaten.

Krachtig vermogen

De borstelloze motor biedt de grootste koppel bij elk toerental en past zijn capaciteit aan naar de verschillende soorten fruiten en groenten die door de Zumex Mastery verwerkt worden. Het energieverbruik van de motor is bovendien minder dan motoren van vergelijkbare Cold-Press systemen.

Zumex Mastery Pers
Zumex Mastery Feeder System

Efficiënt perssysteem

Uiteraard afhankelijk van het product, heeft de Zumex Mastery een productiecapaciteit tot maar liefst 110 liter per uur. De rvs-drukpers oefent een constante druk uit van 11.000 kg. Deze machine is ontworpen om een optimaal rendement te behalen.

Opvangtank

De Cold-Press machine is uitgerust met een opvangtank van ruim 13.5 liter. Deze tank bevat een filter dat ervoor zorgt dat ongewenst pulp niet in het hoogwaardige sap terecht komt.

Zumex Mastery tapkraan
Zumex Mastery Display

Centraal bedieningspaneel

Altijd de meest actuele gegevens van uw machine waarneembaar. Data als snij- en perssnelheid en persduur en cyclus zijn door middel van een 4.3” fullcolour touchscreen bedieningspaneel in één oogopslag zichtbaar en, indien gewenst, aan te passen.

Welke bediening past bij u?

Manueel of halfautomatisch? Gebruik de verschillende programma’s speciaal ontwikkelt om het gebruik van de Cold-Press te verbeteren, om tijd te besparen en om een maximale prestatie te garanderen.

Zo kiest u bijvoorbeeld voor zacht-fruit, hard-fruit, bladgroenten of een mix hiervan. Daarnaast is het mogelijk uw eigen programma te maken, waarbij alle elementen van het persproces in te stellen zijn.

Zumex Mastery Juice
Zumex Mastery Veiligheid

Hoogwaardig veiligheidssysteem

Het veiligheidssysteem van de Zumex Mastery bevat verschillende sensoren waardoor zowel de motor als het snijmechanisme direct en automatisch tot stilstand komen wanneer nodig.

Bovendien is deze Cold-Press uitgerust met een overbelasting sensor en een noodstop in geval van een calamiteit waarbij het volledige systeem direct gedeactiveerd wordt.

Fotogalerij

Zumex Mastery Shop
ZUMEX MASTERY DETAIL
Zumex Mastery Display

Zumex presenteert

Bekijk hieronder de presentatie-video van de Zumex Mastery Cold-Press juicer.

KLANTENSERVICE
+31 (0) 497 38 83 63
Onze klantenservice is op kantoordagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.