Blog Zumex logo

Zien doet bestellen:
de kracht van Zumex

Versbeleving à la minute

In een brasserie is het tijdens het ontbijt en de lunch spitsuur. Een verse jus erbij is zo besteld, maar sinaasappels met de hand persen is een tijdrovende klus. Stadscafé Blij in Zwolle investeerde in de Zumex Versatile Pro Podium: een persmachine die er met een snelheid van 22 sinaasappels per minuut voor zorgt dat ze bij Blij de stijgende vraag naar versgeperst sap aankunnen, en aanzienlijk meer verse jus kunnen serveren.

Altijd vers

“De gasten van Stadscafé Blij gaan voor vers. Dat geldt voor alle producten die wij serveren, dus ook voor sinaasappelsap.” Voor bedrijfsleider Hans Koetsier was het helder: met de hand persen gaf op den duur meer problemen dan plezier. “We wilden meer gemak, dus sneller kunnen persen, geen derving en een gebruiksvriendelijke machine.” Deze eigenschappen werden gevonden in de Zumex Versatile Pro Podium, een automatische sinaasappelpers. ”Onze gasten zijn super tevreden, en wij hoeven geen nee meer te verkopen”, ervaart Koetsier. “Vóór de Zumex hier stond, konden we de vraag soms niet aan. Dan mis je natuurlijk omzet op een product met een goede marge. De Zumex biedt daarnaast meer voordelen: het sap is altijd vers, we persen namelijk niet meer vooraf. Door de snelheid waarmee de machine werkt, besparen we veel tijd en dat is financieel weer aantrekkelijk.”

Zien is kopen

De komst van de Zumex-pers, die een prominente plaats heeft binnen het Stadscafé, heeft een mooie omzetgroei teweeggebracht. “Hij staat altijd voor je klaar”, lacht Koetsier. “Op ons terras is het heerlijk genieten van een glas vers sap. Die versbeleving slaat over op andere gasten: zien is kopen. Met de Zumex hebben we een betrouwbare, aantrekkelijk ogende machine in huis gehaald. Doordat Zumex Nederland een eigen serviceafdeling heeft, staan zij op ieder moment van de dag voor ons klaar.”

Een gezonde investering

Zumex Nederland biedt citruspersen en sapcentrifuges in alle soorten en maten. De Zumex Versatile Pro Podium is een professionele automatische sinaasappelpers, speciaal ontworpen om een praktisch en modern selfservicepunt te creëren binnen uw onderneming.

Heeft u een ontbijt- of fastfoodrestaurant, een café, brasserie, selfservicewinkel of hotel? Met een machine van Zumex gaat uw omzet omhoog en kan uw investering al binnen een jaar winstgevend zijn. Wij stellen graag en volledig vrijblijvend een rendementsberekening voor u op.

Bezoek onze stand op de Horecava 2020

Op 13 t/m 16 januari 2020 staat Zumex Nederland op de Horecava in de RAI Amsterdam. Bezoek onze stand in Hal 8 (#08.418) en laat u informeren over de mogelijkheden van een Zumex sinaasappelpersmachine binnen uw onderneming!

Binnen 1 jaar winst maken op versgeperst sap?

Vraag nu vrijblijvend een rendementsberekening aan.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.