Zumex nu ook expert in granaatappels!

De Zumex Speed Pomegranates is een automatisch persmachine speciaal ontwikkelt voor het persen van granaatappels. Door de vormgeving van het unieke perssysteem heeft u de perfecte persing met een maximale hoeveelheid aan overheerlijk sap. Deze Zumex perst met een snelheid van maar liefst 30 vruchten per minuut non-stop meer dan 100 kg aan granaatappels. Door de triple filter technologie met automatische afvoerband worden de pitten en het vruchtvlees efficiënt verwijderd, zonder dat dit de hoeveelheid versgeperst sap beïnvloed. Via de link ‘digitale brochure’ kunt u alle informatie van deze automatische granaatappelpersmachine eens rustig doornemen.

De beste granaatappelpers voor de Horeca en Retail

Met de krachtige motor, het titanium mes en verhoogde afvalcapaciteit creëert de ondernemer een zelfstandig verkooppunt. Zumex maakt het mogelijk dit hoogwaardige sap, rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten in uw Selfservice horeca- of Retail onderneming te presenteren. De ultieme versbeleving en smaaksensatie, voor een betaalbare prijs en bovendien met een uitstekend rendement!

Heeft u interesse in deze machine? Wij vertellen u graag wat deze granaatappelpers u kan bieden, uiteraard geheel vrijblijvend. Kom met ons in contact via het telefoonnummer 0497 388 363 of online via het contactformulier.

Zumex