Samenwerking Zumex Nederland met Diversey

Wij zijn erg trots te melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met Diversey!

Met Diversey hebben we een innovatieve partner met ervaring en oog voor duurzaamheid in huis gehaald. Een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt.

Op advies van Diversey adviseren wij voor de dagelijkse reiniging van uw Zumex sinaasappelpers het reinigings- en desinfectiemiddel Suma Bac D10. Dit is een geconcentreerd middel voor het gecombineerd reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken welke in contact komen met versgeperst sinaasappelsap.

Het persmechanisme van Zumex is uitgerust met de speciaal ontwikkelde ASP-technologie. Deze coating geeft een optimale en langdurige bescherming tegen bacteriële gevaren. Door de reiniging met Suma Bac D10, een middel dat zeer effectief is tegen een breed scala aan micro-organismen, krijgt bacteriegroei helemaal geen kans. Bovendien breekt dit reinigings- en desinfectiemiddel vet en ingedroogde voedselresten af en is het effectief bij alle waterhardheden.

Bekijk meer informatie met betrekking tot doseringen en specifieke schoonmaakinstructies van uw Zumex sinaasappelpers op deze pagina.

Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van dit product? Klik hier.

Zumex