Wat Zumex zo aantrekkelijk maakt?

Wereldwijd worden de meeste professionele citruspersen geleverd door het Spaanse Zumex. In meer dan 100 landen worden er sinaasappelpersen geleverd. Door de innovatieve snijtechniek en gebruik van speciale antibacterieel onderdelen springt een Zumex er vaak als beste tussenuit. Een goede snijtechniek in combinatie met snelheid en betrouwbaarheid maken de eigenschapen van het Zumex assortiment compleet.

Juice Concepts Benelux is exclusief importeur van Zumex in Nederland. Naast de machines die wij leveren aan vele horeca zaken zoals lunchrooms en restaurants voorzien wij ook de meest toonaangevende supermarkten (blog artikel). Naast levering van nieuwe machines denken we ook graag mee hoe u de machine zo snel mogelijk terug verdient zodat we een echte win-win situatie creëren. Een hoog rendement gaat paralel met vele verkopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels hoe de verkoop van verse jus d’orange gestimuleerd kan worden en die ontvangt u bij aanschaf er gratis bij.

Bij intensief gebruik van een sinaasappelpers zijn er ook onderdelen die na verloop van tijd vervangen moeten worden. Zo zijn er diverse klanten die jaarlijks meer dan 1 miljoen sinaasappelen persen. Omgerekend zijn dat c.a. 100 flessen van 500ml verse sinaasappelsap per dag. Als een machine een dag niet functioneert kost dit aanzienlijk veel omzet en dat zou een gemiste kans zijn. Aangezien we het rendement van de machines erg belangrijk vinden leveren we naast een hoogwaardige apparaten, goed advies ook de benodigde service om de functionering van de machine optimaal te laten verlopen.

Naast ons team aan adviseurs hebben we ook servicemonteurs op de baan die bij onderhoud of storingen snel ter plekke kunnen zijn om een oplossing te bieden. De meest voorkomende slijtage onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en in de meeste gevallen is een bezoek van onze service monteur overbodig. De meeste klanten helpen wij telefonisch snel weer op weg en is het bezoek van een service monteur overbodig.

Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er een onderdeel besteld moet worden en onze monteur een bezoek zal brengen hebben wij ook leenmachines die we tijdelijk beschikbaar stellen zodat u uw gasten tussentijds kunt blijven voorzien van verse jus d’orange.

Zumex