Juice Concepts Benelux in beeld!

Uw succes is het onze, het motto van Juice Concepts Benelux dat onlangs in beeld werd gebracht middels een bedrijfsvideo. Via Juice Concepts wordt Nederland voorzien van automatische sinaasappelpers machines van het merk Zumex. De Spaanse citruspers fabrikant is wereldwijd marktleider. Ze onderscheiden zich in machines met innovatieve snijtechniek wat de smaak van het sap ten goede komt.

Het merk Zumex staat voor “Live Essence” en dat zie je terug in zowel het design van de producten als de filosofe in de communicatie uitingen. De combinatie van het merk Zumex en het bedrijf Juice Concepts is in beeld gebracht middels een specifieke video. Juice Concepts bijkt de ideale partner voor vele supermarkten, horeca gelegenheden en bedrijven al het gaat om rendementvolle juice concepten. De omzet per vierkante meter ligt meestal het hoogst waar een Zumex machine staat. Om geïnteresseerde mensen een indruk van de mogelijkheden te geven verwijzen we u graag naar de betreffende video: Juice Concepts Benelux – Zumex: Automatische Sinaasappelpers machines

Voor meer inzicht hoe veel rendement u kunt creëren met een Zumex machine en hoe snel deze is terug verdient vraagt u aan door te klikken op: Stuur mij een rendementsberekening toe

Zumex