Gezonde sappen van elektrische juicer?

Groenten en fruit is gezond. Dat weten we allemaal. Naast het eten van groente en fruit, kunt u deze ook persen tot een groente- of fruitdrankje. Om dit voor elkaar te krijgen heeft u wel een sapcentrifuge  of juicer nodig. Maar hoe werkt een elektrische juicer nou precies?

Via een vulopening in het apparaat doe je de groente en fruit in de juicer. De groente en het fruit komt in een ronddraaiende centrifuge terecht waar het sap wordt gejuiced. Door de zeefwand binnen de juicer worden pulp en sap nauwkeurig van elkaar gescheiden waardoor u een heerlijk sapjes vol vitamines en zonder vruchtvlees als resultaat krijgt.

Met de Zumex Multifruit is het mogelijk om verschillende groenten en fruiten te persen om zo een lekker en gezond drankje te krijgen. Deze elektrische juicer is geschikt voor allerlei soorten groente en fruit en is bovendien gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Er is geen gereedschap of technische kennis nodig om de pers te monteren of demonteren.

Eenvoudig in gebruik

De Zumex Multifruit beschikt en onderlegger voor een glas of kan en maakt zeer weinig geluid tijdens het centrifugeren van de groente of fruit. Daarnaast biedt de Multifruit juicer de mogelijkheid om meer kracht te generen voor extra harde vruchten. Het filtersysteem op de Multifruit zorgt ervoor dat het sap van topkwaliteit is. Bovendien garandeert de vernieuwde motor in de Multifruit een levensduur is die vier keer zo lang is ten opzichte van voorgaande motoren, een duurzame vernieuwing!

Veiligheid staat voorop!

Naast krachtig en stil is de Multifruit ook efficiënt en veilig. Het Progressive Electronic Start System zorgt er namelijk voor dat de motor van de centrifuge geleidelijk opstart en afremt wat de Multifruit een van de veiligste sapcentrifuges op de markt maakt!

Als u de Multifruit juister bestelt, dan kunt u zelf kiezen welke kleur u wilt. De Multifruit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit. Met de steeds belangrijkere versbeleving in de horeca is de Zumex Multifruit juicer een waardevolle aanvulling voor vele horeca en retail zaken.

Interesse om een zumex machine bij u in de zaak te plaatsen? Graag maken wij vrijblijvend een rendements berekening zodat u inzicht heeft in de betreffende terug-verdien-tijd. Voor zowel de verkoop van machines alsmede de technische helpdesk kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. +31 497 388 363

Zumex