Waarom een sinaasappelpers in de horeca niet mag ontbreken?

Een glaasje verse jus is een drankje dat veel besteld wordt in cafés en restaurants. Zeker ’ s morgens en ’s middags. Verse sinaasappelsap is heel gezond maar het is wel belangrijk dat deze vers gedronken wordt. En u wilt het uw medewerkers natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Een sinaasappelpers in de horeca is daarom een goed idee. Waarom? We leggen het u uit.

Vers fruit is soms lastig mee te nemen of te eten op sommige plekken. Het kan namelijk al snel een kliederboel worden. Het fruit bevat namelijk veel sap: een sinaasappel bestaat voor 50% uit water. Daarom kiest men er vaak liever voor om een vers glas sinaasappelsap te bestellen of een kant en klaar flesje te kopen bij de supermarkt of op het station. Voor u als horecaondernemer is het handig om de sinaasappels op bestelling vers te laten persen door een sinaasappelpers.

Wat doet sinaasappelsap met je lichaam?

Sinaasappels zijn enorm gezond. Zo bevatten ze bijvoorbeeld veel vitamine C. Maar sinaasappelsap doet meer. Het heeft een positieve werking op de spijsvertering en ondersteunt de galblaas wanneer deze niet goed (meer) werkt. Sinaasappels brengen ook de pH-waarde van het lichaam in balans omdat ze alkalisch zijn. Ze voorkomen dus de verzuring van het lichaam, wat gevaarlijk is omdat het een goede werking van belangrijke organen en celfuncties tegenhoudt. Meer voordelen van de positieve werking van sinaasappelsap kunt u vinden op deze pagina.

De voordelen van een sinaasappelpers in de horeca?

Een sinaasappelpers in de horeca heeft een aantal voordelen. Ten eerste heeft u minder rommel op te ruimen, want een sinaasappelpers snijdt en perst de sinaasappels zelf. U hoeft alleen maar de schillen weg te gooien. Ten tweede: een sinaasappelpers is sneller dan met de hand persen, om precies dezelfde reden. Als laatste (en misschien wel het belangrijkste) zorgt een pers ervoor dat het werk van uw medewerkers minder fysiek is. Daarmee verkleint het ook de kans op polsblessures door het persen.

Met een sinaasappelpers in de horeca hoeft er geen sinaasappel meer gesneden of gepeld te worden en ook het persen doet ‘ie zelf. Het sap kan direct door de klant worden opgedronken. Zo behoudt het zoveel mogelijk van zijn gezonde voedingsstoffen.

Interesse om een zumex machine bij u in de zaak te plaatsen? Graag maken wij vrijblijvend een rendements berekening zodat u inzicht heeft in de betreffende terug-verdien-tijd. Voor zowel de verkoop van machines alsmede de technische helpdesk kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. +31 497 388 363

Zumex