De luxe van zelf vers sinaasappelsap persen op de winkelvloer

Met het weekend voor de deur is vers geperst sinaasappelsap een van de vaste artikelen op het boodschappenlijstje. Het verse fruitsap is een van de vaste ingrediënten van een ontbijtje op de zondagochtend. In de kwaliteit van de verschillende sinaasappelsappen zit echter veel verschil. Een automatische sinaasappelpers in de supermarkt biedt de luxe verservaring van zelf fruitsap persen naar de supermarktvloer.

In het laagste segment vind je sap dat is gereduceerd tot een siroop, en daarna weer is aangelengd met water. Daarna zijn er de houdbare sinaasappelsappen die worden verhit en daarna snel gekoeld om ze beter te kunnen conserveren. In het hogere segment vind je de verse sinaasappelsappen die vers in de fles of het pak gaan en gekoeld worden bewaard. Maar wie voor een echte vers-ervaring wil gaan tapt zijn sinaasappelsap gewoon zelf. Hoe verser het fruitsap, hoe smaakvoller deze is, en bovendien is vers geperst fruitsap vele malen gezonder.

Ultieme versbeleving!

Echt vers sinaasappelsap wordt tegenwoordig ter plekke geperst. Met een automatische sinaasappelpers kan de klant zelf 100% vers sinaasappelsap persen en genieten van het beste dat sinaasappels te bieden hebben. Vers sinaasappelsap heeft een friszure zoetige smaak die kenmerkend is voor een vers product. Vitamines in vers sap blijven beter bewaard dan in vergelijkbare geconserveerde producten. Ook het aanwezige vruchtvlees in verse fruitsappen bevatten veel vitamines en vezels.

De klant kan zelf de sinaasappels persen en kiest zelf de maat van de fles. Het meest verse product van de winkelvloer is ook het meest rendementvolle. Voor vers sinaasappelsap wordt door de consument graag betaald. Bij de aanwezigheid van een automatische sinaasappelpers zal de klant minder snel kiezen voor goedkopere alternatieven.

Een toegevoegde waarde betreft de beleving.

Bovendien biedt een automatische sinaasappelsap de klant een beleving op de winkelvloer en verhoogt het gevoel van versheid op de versafdeling. De geur van vers geperste sinaasappels, het geluid van sap dat vers geperst wordt, de luxe van vers fruitsap in een supermarkt in jouw buurt.

Een vers sinaasappelsap is zoveel meer dan alleen een fruitsapje. Het is een vitamine C bom in een flesje, een ultieme verfrissing tijdens een warme zomerdag en een onmisbaar ingrediënt van een ontbijtje op een luie zondagochtend. Mede door deze associaties is de klant bereid meer te betalen voor vers sinaasappelsap en is een automatische sinaasappelpers een interessante en lucratieve investering voor op elke winkelvloer. De perssinaasappelen zijn voor een aantrekkelijke prijs in te kopen waardoor de marges hoog zijn. De terugverdientijd van de automatische sinaasappelpers is dan ook klein.

De machines zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en werken zeer intuïtief met een tapje zodat de klant zonder problemen zelf de sinaasappels met de machine kan persen. Ook zijn ze gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Met een volledig onderhoudscontract heb je geen omkijken naar de machine.

Zumex is vaste leverancier van supermarkten en helpt haar klanten graag met het creëren van interessante juice concepten met een hoog rendement. Het bedrijf biedt automatische sinaasappelpersen in alle soorten en maten zodat er altijd een geschikt model is voor jouw onderneming. Ontvang vrijblijvend een Rendementsberekening met inzicht in de terug-verdien-tijd.

Zumex