De voordelen van een elektrische sinaasappelpers

Als je het aan de experts ligt, zou iedere horecazaak verse jus aan moeten bieden. Verse jus d’orange is namelijk één van de simpelste manieren om een echt lekker en vers drankje te serveren. Er zit dan ook een groot kwaliteitsverschil tussen verse jus d’orange en sinaasappelsap uit een pak. Toch is het voor heel veel zaken erg lastig om verse jus aan te bieden. Vooral het persen kost veel tijd die de horeca niet heeft tijdens de drukste uren. De beste oplossing is dan ook een elektrische sinaasappelpers.

De sinaasappel persen van Zumex bieden een professionele en gemakkelijke oplossing voor iedere zaak. Of je nu een kleine eenmanszaak runt of een grote keten bent, iedereen heeft profijt van een Zumex elektische sinaasappelpers. Wij hebben dan ook een aantal voordelen op een rijtje gezet:

Een hoge winstmarge

Jus d’orange wordt ook wel het oranje goud genoemd. Dit komt omdat er een hoge winstmarge zit op de verkoop van verse sinaasappelsap. Door gebruik te maken van een goede sinaasappelpers kan er veel sap uit een sinaasappel worden onttrokken, waardoor je maar weinig sinaasappels nodig hebt voor een vol glas. Hierdoor ligt de inkoopprijs laag en kan je verkoopmarge groot zijn. Een Zumex elektrische sinaasappelpers verdient zich dan ook heel snel terug.

Meer tijd voor de klant

Mensen die sinaasappels met de hand persen weten hoeveel tijd daar in gaat zitten. Als je in de horeca zit wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd hebben voor de klant. Hierdoor houd je de klant afhandeling snel terwijl je de kwaliteit van het contact optimaal houdt. Door gebruik te maken van een Zumex elektrische sinaasappelpers hoef je slechts een knop in te drukken. Binnen een handomdraai is het glas jus d’orange klaar, terwijl jij je bezig kan houden met wat echt belangrijk is.

Zumex sinaasappelpersen zijn in verschillende capaciteiten beschikbaar

Niet iedere horeca zaak heeft dezelfde capaciteit nodig. Dit begrijpt Zumex maar al te goed. Daarom zijn de Zumex sinaasappelpersen beschikbaar in verschillende maten. Zo is de Zumex Soul een compacte sinaasappelpers die ideaal is voor kleinverbruikers. Natuurlijk zijn er ook grotere apparaten zoals de Zumex Essential Pro en de Zumex Speed Pro Plus voor de grootverbruikers zoals de supermarkten en buffetrestaurants.

Zumex biedt ondersteuning en advies

Zumex werkt al heel lang samen met de horeca industrie, en heeft dan ook al veel ervaring op gedaan. Deze ervaring delen ze graag met jou. Heb jij interesse in gemakkelijke verse jus d’orange, dan krijg je bij Zumex niet alleen de beste systemen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Ook geven ze jou graag advies over deze machines en hoe jij jouw winst hiermee maximaal kan verhogen. Ontvang vrijblijvend een Rendements berekening.

Zumex