Zumex Soul juicer, nu met handige accessoires!

De Zumex Soul juicer is de favoriete kleine juicer van heel Nederland. Deze juicer is het kleinste formaat van de Zumex juicers. Met een strak design is deze juicer een echte parel voor elke faciliteit. Dankzij dit mooie uiterlijk en de lage instapprijs is deze juicer niet alleen geschikt voor grote horecabedrijven, maar ook voor in de showroom, lunchbar en natuurlijk ook gewoon de bedrijfskantine.

Het grote voordeel van een juicer, is dat je echt verse jus kan persen. Hierdoor hoeven klanten geen kant en klaren jus te drinken die een stuk minder smaakt. Om het beste resultaat te krijgen, is het slim om bijvoorbeeld verse sinaasappelen naast de Zumex Soul te leggen. Wij zijn dan ook blij om aan te kondigen dat er nieuwe en speciale accessoires zijn, zoals een premium fruithouder. Deze accessoires dienen niet alleen als upgrade voor je huidige Zumex Soul op het gebied van functionaliteit, ook zorgen ze er voor dat jouw juicer een nog strakker uiterlijk krijgt. Alle accessoires zijn gemaakt met de stijl van de Zumex Soul in gedachten en sluiten dan ook naadloos aan op dit design.

De Zumex Soul heeft een hoge efficiëntie. Dit betekent dat  al het sap uit een sinaasappel omgezet kan worden in een jus. Gecombineerd met het feit dat sinaasappels relatief goedkoop zijn zorgt er voor dat je een grote winstmarge over kan houden bij de verkoop van verse jus.

 

Gebruik in hotels bij het ontbijtbuffet

Wat de Zumex Soul juicer zo speciaal maakt, is de toegankelijkheid. Dankzij het compacte model en de slimme werking is hij niet alleen gemakkelijk in gebruik, ook is hij betaalbaar. Het mooie design nodigt gasten direct uit om zelf de juicer te gebruiken. Door de aantrekkelijke fruitmand die bij de juicer behoort nodigt het meer uit om een verse sap te persen.

Omdat het eigenlijk om een zeer simpel concept gaat dat erg netjes is afgewerkt, kan iedereen er gebruik van maken. De gebruikskosten zijn laag en de tevredenheid is  hoog.

 

Zumex Soul Juicer in de horeca

De Zumex Soul Juicer is dankzij zijn compacte formaat niet alleen erg handig voor ontbijtbuffetten, maar werkt ook nog eens heel goed in de horeca. Veel horeca locaties hebben geen ruimte voor grote juicers, vooral als dit niet hun core business betreft. Toch is verse sap iets dat eigenlijk elke horeca zaak wel aan kan bieden. De Zumex Soul is dermate compact dat hij weinig plaats in beslag neemt en er ook nog eens leuk uit ziet. Met bijvoorbeeld een nieuwe fruitmand attendeer jij jouw klanten op de aanwezigheid van vers sap. Daarnaast geeft zichtbaar vers fruit een gezonde uitstraling aan iedere zaak.

Drinken jouw klanten veel jus, en moet er veel geperst worden? Dan is het misschien slim om een groter apparaat te nemen met een hogere productie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Zumex Essential Pro en de Zumex Speed S +Plus.

Zumex