Verse jus d’orange in een hand omdraai met de Zumex Speed S +Plus

Het maken van verse jus d’orange is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Zumex Speed S +Plus. Jaarlijks is er een toenemende vraag naar een sinaasappelpers machines die in één keer een grote partij sinaasappels in een mum van tijd kan persen. Door deze enorme vraag is de Zumex Speed S +Plus ontwikkeld. De Zumex Speed S +Plus sinaasappelpers machine is ontworpen met het oog op cafetaria’s, supermarkten en hotels. Het biedt een verbeterde gebruikerservaring en is sneller en makkelijker in gebruiken.

Versbeleving staat hoog in het vaandel

Met de Zumex Speed S +Plus is ieder glas jus d’orange vers geperst. De machine is special ontworpen om met het meeste gemak jus d’orange eenvoudig en snel te persen. De machine is eenvoudig zelf te bedienen en binnen een paar seconden is de gast voorzien van een volle fles vers geperste Zumex sinaasappelsap!

Met een voorraadkorf tot 20 kg en een capaciteit van 40 sinaasappelen per minuut is dit de perfecte machine voor een drukke supermarkt, buffet restaurant, de lunchroom van een hotel of gewoon als je begrijpt dat een glaasje jus d’orange onmisbaar is in jouw retail of horecagelegenheid. Ook op diverse markten hebben klanten de mogelijkheid om zelf de verse Zumex sinaasappelsap te tappen.

De geavanceerde werkwijze van de Zumex Speed S +Plus

De Zumex Speed S +Plus is ontworpen om het persen van een verse sap nog makkelijker te maken. Een snelle druk op de tap voorziet de klant al van een heerlijke fles verse jus d’orange. De front tap is ook nog voorzien van een flessenhouder die ervoor zorgt dat de fles op de juiste plek blijft tijdens het persen en dat voorkomt geknoei.

De Zumex S +Plus is uitgerust met een nieuw automatische Pulp out systeem waardoor pulp van de sinaasappel makkelijker, sneller en hygiënischer de machine verlaat. Door het volledig nieuwe PulpOut systeem wordt het sap beter gefilterd, waardoor er een betere smaak en kwaliteit geserveerd kan worden. Daarnaast is de Pulp out systeem vergezeld met een nieuwe extractie kit die als ondersteuning biedt bij verstoppingen door een betere filtering. Het snijcompartiment is in zijn geheel te demonteren en dat reduceert kostbare tijd en het verlies van onderdelen bij het reinigen. Reiniging kan zowel in een vaatwasser of gewoon onder de kraan.

Dagelijks kiezen meer bedrijven voor een Zumex Speed S +Plus. Het is eigenlijk duidelijk waarom. De Zumex Speed S +Plus herbergt een voorraad van 20kg met een capaciteit van 40 sinaasappelen per minuut. Deze machine is daarom ook de grootste en snelste op de markt. De machine heeft ruimte voor 2 prullenbakken en heeft een capaciteit tot 100 liter of 70KG schilafval.

De nieuwe Zumex Speed S +Plus is kort gezegd een absolute meerwaarde voor elk restaurant, café of supermarket en uw investering is snel terug verdiend. Voor uw eigen Zumex Speed S +Plus kunt u contact maken met onze klanten service en ontvang een rendements berekening. Voor zowel de verkoop van machines alsmede de technische helpdesk kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. +31 497 388 363

Zumex