Hallo interessante terugverdientijd en dag hoge kosten!

Sinaasappelsap van een Zumex-machine is ongekend lekker. Maar ook de zeer efficiënte manier van onderhoud zal u als ondernemer als muziek in de oren klinken. Het allerlekkerste sinaasappelsap, geperst door een machine waarbij tot in detail over nagedacht is tijdens de ontwikkeling hiervan. Door de vele details maakt Zumex een groot verschil. Het onderscheidend vermogen van de Zumex machines zit hem in drie kenmerken: smaak, rendement en hygiëne.

Smaak

Door de innovatieve perstechniek worden sinaasappels snel, hygiënisch en BPA vrij geperst. Door een vast mes komt er zo min mogelijk limoneen bij de sap. Limoneen zit onder andere in het vruchtweefsel, of te wel het wit in de sinaasappel. Dit zorgt voor een bittere smaak. Door de roterende ASP modules en het vast mes is er tot in detail over nagedacht hoe we in het persproces een zo lekker mogelijke sap kunnen persen. Het basisproduct zelf, de sinaasappel, is natuurlijk ook van groot belang voor de uiteindelijk smaak. Met de machines van Zumex ben je verzekerd van het beste sap!

Rendement

Over ieder onderdeel is zorgvuldig nagedacht, hetgeen resulteert in een innovatief design dat groot verschil maakt door vele details. De machines zijn zo gebouwd dat er zo min mogelijk fysieke arbeid voor nodig is om een verse sap te persen. Denk hierbij aan schoonmaak, bevoorrading en alle overige handelingen die ervoor dienen om een verse sap te kunnen verkopen. Alle onderdelen zijn voorzien van ASP, dit borgt de hygiëne en zorgt voor een vers, lekker en vooral ook schoon sapje. Gezien onze machines veelal intensief worden gebruikt is het belangrijk dat  de machines altijd draait en mochten er sinaasappels bijgevuld moeten worden, dit binnen een handomdraai is gebeurt. Klik hier en bekijk de video van de Speed Pro.

Voor iedere behoefte is er een invulling die naadloos aansluit. Middels een breed assortiment bieden we machines met verschillende capaciteiten en prijzen. Waardoor er voor iedere behoefte wel een machine te vinden is die daar een juiste invulling aan kan geven. Het assortiment is onder te verdelen in drie elementen: klein, normaal en groot verbruik tot 18 glazen per minuut.

In veel gevallen kan een verse jus d’orange in marge interessant product zijn. Veel van onze relaties kunnen de machine niet meer weg denken binnen hun bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan horecapersoneel dat twee verse jus d’orange dient te maken. Handmatig vergt dit onnodig veel tijd wat in de meeste gevallen als ballast wordt ervaren in de bedrijfsvoering. Middels onze apparaten maak je eenvoudig en snel een kakelverse jus d’orange. Dit zorgt voor snellere omloop en hogere omzet. Namelijk doordat een verse jus d’orange meer kost dan een normale sinaasappelsap en de omloopsnelheid door de automatische citruspers net zo snel is als een voorverpakt flesje te openen.

Voor een vrijblijvende berekening van uw rendement neemt u contact op via: 0497-388363

Hygiëne

Doordat de schil-afwerpers uit één stuk komen zijn deze ook makkelijk en snel schoon te maken. Ook zijn de persrollen en -bollen, die de sinaasappels daadwerkelijk persen, afzonderlijk van elkaar vast te zetten en voorzien van ASP. Daardoor is er geen aanhechting van bacteriën mogelijk en zijn deze ook makkelijk schoon te maken.

Dat scheelt in kostbare onderhoudskosten, die u liever kwijt dan rijk bent. Bij een Zumex sinaasappelpers wordt onnodig onderhoud uitgesloten, en daardoor zijn de onderhoudskosten verrassend laag. Hoe laag? Neem contact met ons op als u meer wilt weten. Bel naar 0497-388363 en laat u vandaag nog verrassen door de kwaliteit van Zumex.

Zumex