Langere levensduur door stabiel snijmes

De aanschaf van een Zumex sinaasappelpers is er eentje voor de toekomst. Met onze vooruitstrevende machines met innovatief design investeert u in uw bedrijf, uw uitstraling, en natuurlijk de glimlach van tevreden klanten. Onze onderdelen zijn gemaakt voor langdurig functioneren en intensief gebruik.

Snijmes uit één stuk

De snijmessen van een Zumex sinaasappelpers zijn vervaardigd uit massief materiaal en voorzien van een antibacteriële coating. Onze snijmessen zijn satbiel waardoor het mes langer scherp blijft, minder vaak vervangen dient te worden en het de smaak van de sap tegoeden komt. Er komt namelijk minder vruchtweefsel vrij bij het snijden met een stabiel en scherp mes.  In vruchtweefsel zit LARL dat de smaak bitter maakt.

De scherpte en vervaardiging van onze messen zorgen ervoor dat geen enkele sinaasappel een probleem is om te persen. Door het innovatieve design staan er eigenlijk drie kenmerken centraal: smaak, rendement en hygiëne. Alle onderdelen zijn makkelijk te monteren en demonteren. Daardoor is schoonmaken een fluitje van een cent. De onderdelen zijn gemaakt voor de lange termijn. U gaat hier nog jaren plezier aan beleven.

Stabiel en betrouwbaar

Het snijmes is uiterst stabiel en heeft daardoor een langere levensduur. Onstabiele messen zorgen namelijk voor minimale beweging of frictie, wat op den duur ten koste gaat van de machine en de kwaliteit van uw sinaasappelsap.

Sinaasappelpersen van Zumex kennen dit probleem niet. Dit scheelt ook aanzienlijk in onvoorziene kosten, zoals onderhoud en schoonmaken. Een Zumex is gebouwd voor de toekomst.

Wilt u meer weten over de sinaasappelpersen van Zumex? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via 0497-388363 en informeer wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Kies daarom voor Zumex – voor nu en voor later.

Zumex