Flexibel kunststof voorkomt onkosten

De onderdelen van een sinaasappelpers zijn in grote mate verantwoordelijk voor de kwaliteit van het sap dat eruit komt. Daarnaast bepalen zij hoe veel werk u ermee heeft, of beter gezegd: hoeveel werk zij u uit handen kunnen nemen. Bij Zumex denken we met u mee: onze sinaasappelpersen ontzorgen.

Minder onkosten

De onderdelen van een Zumex-machine zijn vervaardigd van hoogwaardig flexibel kunststof. Zo zijn de zijarmen van de Speed Pro, die zorgen voor de afvoer van schilresten, gemaakt van BPA-vrij kunststof. BPA staat voor Bisphenol-A, een stof die voornamelijk wordt gebruikt voor het maken van hard en doorzichtig plastic.

Doordat dit materiaal hard is, is het gevoelig voor onkosten door bijvoorbeeld breuk. Onze sinaasappelpersen werken daarom met BPA-vrij en flexibel kunststof. Dit scheelt aanzienlijk in de onkosten, waardoor een Zumex sinaasappelpers een erg interessant terugverdienmodel heeft. Bovendien komt BPA-kunststof steeds meer in opspraak. Ook daarom kiezen wij voor de verantwoorde keuze van flexibel kunststof.

Makkelijk schoon te maken

Iedere Zumex sinaasappelpers is opgebouwd uit onderdelen die eenvoudig te verwijderen zijn. Dit zorgt er voor dat uw medewerkers het apparaat makkelijk en snel schoon kunnen maken. De onderdelen zijn bovendien voorzien van een innovatieve antibacteriële coating, die zowel het schoonmaken als de smaakervaring bevordert. Het vergt minimale tijd van uw medewerkers om de sinaasappelpers schoon te maken en het sap is lekkerder en verser dan ooit. Een win-win situatie!

Zumex