Innovatieve waterdichte aan-/uit-schakelaar

In het ontwerp van al zijn sinaasappelpersen is Zumex op zoek naar perfectie. Wij garanderen voor al onze sinaasappelpersen 100% hygiëne. Met innovatief design zorgt een Zumex-machine voor hygiëne en de allerbeste smaak.

100% hygiëne gegarandeerd

De aan-/uit-schakelaar bevindt zich op een kwetsbaar punt van de sinaasappelpers. Hij zou extra gevoelig kunnen zijn voor waterschade tijdens het schoonmaken. Maar bij een Zumex sinaasappelpers is dat geen probleem. Wij hebben er een veilige en hygiënische oplossing voor gevonden.

Zumex maakt hiervoor gebruik van silicone afdichting om de aan-/uit-schakelaar te beschermen tegen vocht. Door het innovatieve ontwerp van de gehele sinaasappelpers is er van lekken geen sprake. Een Zumex sinaasappelpers is waterdicht én 100% hygiënisch! Vervelend onderhoud en kortsluiting zijn dus verleden tijd.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De aan-/uit-knop is zowel handmatig als automatisch in en uit te schakelen. Ook dit geeft u als gebruiker extra zekerheid en functionaliteit. Een Zumex sinaasappelpers is gebruiksvriendelijk, of het nu gaat om het persen van sap of om een aan-/uit-schakelaar die waterdicht is. Elke innovatie binnen ons ontwerp is erop gericht om uw zorgen weg te nemen. Hygiëne, smaakbeleving en gebruiksgemak zijn samengebracht in elke Zumex sinaasappelpers.

Zumex