Enjoy vers sinaasappelsap bij Blushing

Gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken… dat is waar Blushing voor staat. Blushing is een concept dat door Gordon is bedacht om mensen een alternatief te bieden voor de ongezonde chaos in het dagelijks leven. Bij Blushing kunt u daarom ook genieten van een vers glas Zumex sinaasappelsap.

Vers sinaasappelsap in een handomdraai

“Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer geleefd te worden door massaproductie. Vandaar spreekt juist een zaak als Blushing tot de verbeelding”, legt Gordon uit. “Wij staan voor heerlijk en eerlijk eten en drinken, en dat steeds gecombineerd met een goede service!”

Deze denkwijze sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Zumex. Onze machines persen namelijk snel én vers sinaasappelsap. Dit is een unieke combinatie. Mensen in de huidige maatschappij zijn zo gejaagd dat het vaak niet mogelijk is om rustig boodschappen te doen. Men neemt liever een pak sinaasappelsap mee naar huis dan verse sinaasappelen om te persen. Zumex-machines bieden het antwoord: vers sinaasappelsap dat je net zo makkelijk mee naar huis neemt als een pak houdbaar sap.

Vers en eerlijk bij Blushing

Het assortiment van Zumex is veel breder dan alleen sinaasappelsap, met daarnaast ook verschillende andere citruspersen en sapcentrifuges. Zumex biedt een totaalplaatje aan, een complete en unieke smaakbeleving. Natuurlijk 100% vers en overheerlijk!

De denkwijze van Blushing en Gordon gaat hand in hand met het gebruiksgemak en de unieke smaakervaring die Zumex sinaasappelpersen bieden. Van elk glaasje vers sap dat je drinkt bij Blushing weet je zeker: dat is die overheerlijke smaak van een Zumex! Want zeg nu zelf: wat is er lekkerder dan een vers geperst glaasje sinaasappelsap?

Zumex