De grootste cateraars van Nederland werken samen Zumex

Sodexo, Albron, Vermaat Group en ISS zijn vier van de grootste cateraars van Nederland. Zij zijn door het hele land en daarbuiten actief om verschillende aangelegenheden van lekker eten en drinken te voorzien. Maar wat hebben Sodexo, Albron, Vermaat Group en ISS met elkaar gemeen?

Marktleider van Nederland

Inderdaad, de vier grootste cateraars van Nederland werken samen met Zumex. Lekker vers en verantwoord eten en drinken wordt namelijk steeds belangrijker in Nederland. Niet alleen thuis, in de supermarkt of in een restaurant, we verwachten ook steeds meer van de catering-sector dat het eten en drinken verantwoord bereid wordt. De vooruitstrevende automatische sinaasappelpersen van Zumex passen uitstekend in dat plaatje.

Zumex is Nederlands marktleider als het gaat om een brede vari√ęteit aan sinaasappelpersen. Wij hebben een goede band met deze vier cateraars. Zij hebben vertrouwen in ons bedrijf en onze service, en wij stellen daarin niet teleur. Grote cateraars werken daarom graag met de marktleider samen.

Landelijke servicedekking

Onze grootste troef is dat we een service-organisatie hebben met een landelijke dekking. Voor een cateringbedrijf dat voor ieder moment van de dag ingeschakeld kan worden is dit een prettige zekerheid om mee te werken. Onze service dienst is 24 uur per dag en 7/7 bereikbaar. Door deze landelijke dekking kunnen we garanderen dat cateringbedrijven waarmee wij samenwerken nooit in de kou komen te staan. Zumex draagt kwalitatieve service hoog in het vaandel. Wij staan altijd en overal voor u klaar.

Zumex