Jumbo kiest voor Zumex

De automatische sinaasappelpers van Zumex staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Twee kwaliteiten waar supermarkt-ondernemers veel waarde aan hechten. Daarom heeft ook Jumbo Supermarkten gekozen voor Zumex. Bij Jumbo geniet u dus van overheerlijk vers en 100% hygiënisch sinaasappelsap.

Volgens verschillende Jumbo-ondernemers en filiaalmanagers biedt Zumex een uniek concept voor de verkoop van vers sinaasappelsap in supermarkten. Wat is er nu verser dan zelf je eigen sinaasappelsap persen? Onze automatische sinaasappelpers is daarom een waardevolle aanvulling op de winkelvloer. Jumbo supermarkten krijgen met Zumex een extra dimensie omdat klanten zélf vers sinaasappelsap kunnen persen.

Het persen zelf kan heel eenvoudig , door zijn automatische werking. Hij is makkelijk te bedienen en te reinigen, wat aanzienlijk scheelt in loonkosten. Klanten waarderen het gebruiksgemak en het verse sap, dat 100% hygiënisch wordt getapt. Dat geeft de allerbeste smaakbeleving! Kortom, het unieke concept van de Zumex automatische sinaasappelpers biedt Jumbo-klanten door het hele land heerlijk vers sinaasappelsap.

Zumex