De grootste supermarkt organisaties kiezen voor Zumex

Het gemak waarmee een Zumex sinaasappelpers te bedienen is, is voor veel supermarkt-organisaties dé reden om te kiezen voor het ongeëvenaarde gebruiksgemak van een Zumex sinaasappelpers. Kiest u ook voor een automatische sinaasappelpers van Zumex? Supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn en Coop gingen u al voor.

Snel en schoon

Voor een supermarkt-organisatie moet een sinaasappelpers aan strenge eisen voldoen. Het persen van de sinaasappels moet bij voorkeur automatisch gebeuren. De machine moet schoon en hygiënisch te werk gaan, en het personeel moet er geen omkijken naar hebben. Maar bovenal: ieder flesje sinaasappelsap moet vers en verrukkelijk zijn. Een Zumex sinaasappelpers scoort op al deze punten een volmondig ‘ja!’.

Het uitmuntend ontwerp van een Zumex sinaasappelpers stelt gebruiksgemak op de eerste plaats! Uw klant moet immers makkelijk en snel een flesje overheerlijk sinaasappelsap kunnen persen. Door vooruitstrevende technologieën biedt een Zumex sinaasappelpers een ongeëvenaarde smaakervaring gecombineerd met een optimale sapopbrengst. Uw klant haalt het meeste uit elke sinaasappel, meer dan welk ander merk dan ook.

Een verrijking voor uw supermarkt

Supermarktketens zoals Jumbo, Albert Heijn en Coop zijn al overtuigd van de kracht en kwaliteit van een Zumex sinaasappelpers. Wij combineren gebruiksgemak voor klanten met minimaal schoonmaakwerk voor uw personeel. Dit levert een baanbrekend design van een sinaasappelpers, die snel hygiënisch vers sap tapt. Voor Doede Simonides van Coop Vledder was het al duidelijk: “Er is voor ons maar één sinaasappelpers en dat is die van Zumex!”

Zumex