Functioneel en aansprekend design sinaasappelpers

Elke Zumex professionele sinaasappelpers wordt gemaakt met de beste materialen met een aantrekkelijke uitstraling. Hieronder leest u waarom onze design sinaasappelpers de ultieme combinatie van strak design, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is.

Design sinaasappelpers

Het aantrekkelijk design is een compacte combinatie van gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. De essentieel onderdelen van onze design sinaasappelpers zijn uit één zilver polymeer stuk vervaardigd. Hierdoor krijgen bacteriën en schimmels geen kans om zich in een naad of randje te nestelen. Onze baanbrekende antibacteriële coating maakt Zumex sinaasappelsap 100% hygiënisch.

Korte kokers in de machine zorgen ervoor dat schillen snel afgevoerd worden. Dit beperkt het risico van het verstoren van de machinecapaciteit tot een minimum. De sinaasappelpers staat daardoor garant voor een hoge rotatie-snelheid, waardoor u sneller ons overheerlijk sinaasappelsap kunt tappen. Dat alles is verpakt in een prachtig en compact jasje, dat we met recht een design sinaasappelpers mogen noemen.

Optimale functionaliteit

De ruime afvoerkokers van een Zumex design sinaasappelpers zijn extra breed, zodat er nauwelijks verstoppingen optreden. Onze sinaasappelpers is ontworpen om de gebruiker zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het enige dat telt is een snel getapt overheerlijk glaasje sinaasappelsap. Verschillende onafhankelijke tests tonen aan dat Zumex daarin geslaagd is.

Elke Zumex design sinaasappelpers heeft meerdere toepassingen. Zoekt u een professionele sinaasappelpers voor plaatsing op een bar of meubel? Of zoekt u er juist een op een verrijdbaar podium? Voor elke vraag biedt Zumex het perfecte antwoord. Wij hebben goed nagedacht om aan elke omgeving een waardevolle invulling te kunnen geven. Geef daarom nu uw showroom, horeca-gelegenheid of supermarkt een extra dimensie met een Zumex sinaasappelpers.

Gebruiksvriendelijkheid

Een Zumex design sinaasappelpers is tot slot niet alleen mooi vormgegeven en functioneel, ook de gebruiksvriendelijkheid zal uw verwachtingen overtreffen. Een Zumex design sinaasappelpers biedt alleen maar voordelen:

  • – Compact en gebruiksvriendelijk
  • – Makkelijk te reinigen, waardoor u bespaart op schoonmaakkosten
  • – De vernieuwde motor gaat tot vier keer langer mee dan oude motoren
  • – Baanbrekend design sinaasappelpers
  • – Hoge rotatie sinaasappel-aanvoer en schillen-afvoer
  • – Optimale functionaliteit
  • – Gebruiksvriendelijk te bedienen
  • – Innoverende technieken voor antibacteriële coating
  • – Landelijke dekking van onze 24-uurs service dienst

Het ontwerp is uitmuntend en stelt gebruiksvriendelijkheid centraal. Wij hebben hygiëne, functionaliteit en gebruiksgemak gecombineerd in de beste sinaasappelpersen die u zult vinden. Dus waar wacht u nog op? Bel ons snel om te ontdekken wat een Zumex design sinaasappelpers voor u kan betekenen: 0497-388363.

Zumex