Theehuis ’t Hunebed kiest voor een Zumex sinaasappelpers

Bij theehuis ’t Hunebed in Havelte, gelegen in de prachtige bossen van Drenthe, kunt u tegenwoordig vers sap drinken van de Soul-sinaasappelpers van Zumex. U kunt er terecht voor uw ontbijt, een meergangen-diner, en alles daar tussenin. Uiteraard met een vers glaasje sap uit de Zumex Soul sinaasappelpers. Dit is de nieuwste telg uit onze familie.

Familiebedrijf ’t Hunebed

Sinds 1933 staat dicht bij de legendarische hunebedden in Havelte theehuis ‘t Hunebed. Het is een familiebedrijf, dat gerund wordt door de broers Edser en Roelof Faken. Het is een naam die al vanaf de oprichting van het theehuis verbonden is met bezieling, beleving, en kwaliteit. Alleen het allerbeste en allerlekkerste is goed genoeg voor de gasten van ’t Hunebed.

Als je koffie drinkt, dan is dat de kwaliteit die je kent van Douwe Egberts. Chocolademelk is natuurlijk van Chocomel, en de cola uiteraard van Coca Cola. Daarom hebben Edser en Roelof bedacht dat ook alleen vers sinaasappelsap geschonken en gedronken zal worden in ’t Hunebed. De stille motor van het theehuis is al jaren die van bezieling en beleving. Daar past het nieuwste familielid van de Zumex-familie uitstekend bij: de Zumex Soul sinaasappelpers.

Bezieling en beleving

De gebroeders Faken hebben gekozen voor de Soul sinaasappelpers – een machine die past bij een bedrijf met ‘soul’. Hiermee kiezen Edser en Roelof Faken voor een sinaasappelpers die beleving geeft, een machine die een extra dimensie geeft aan de ervaring van gasten bij ’t Hunebed. Bovendien is de Soul sinaasappelpers makkelijk te reinigen, efficient en simpel te bedienen, en een pareltje voor het oog.

Een sinaasappelpers om jarenlang plezier van te hebben. Een sinaasappelpers die ook een glimlach op het gezicht van de gasten tovert zodra zij het verse sinaasappelsap geproefd hebben. Theehuis ’t Hunebed in Havelte is daarbij een van de eersten die gebruik maken van de revolutionaire Zumex Soul sinaasappelpers.

Zumex Soul sinaasappelpers

Zumex is marktleider op het gebied van citruspersen. Wij hebben een innovatieve technologie ontwikkeld om een maximale smaakbeleving te garanderen. De Zumex Soul is de eerste sinaasappelpers die gebruikt maakt van ons gepatenteerde Conical System®. Dit vernieuwde perssysteem zorgt voor een perfecte snede van de vrucht. Daardoor garandeert de Soul een maximale sapopbrengst en een ideale smaakbeleving. Hij is uitermate geschikt voor horeca-gebruik: de Soul is snel, makkelijk te reinigen, en hygiënisch.

De Zumex Soul is de nieuwste sinaasappelpers in een lange lijn betrouwbare machines van uitmuntende kwaliteit. Hij combineert functionaliteit met gebruiksgemak en design. Met Push & Juice is een heerlijk glaasje sinaasappelsap slechts één knop van u verwijderd. Daarnaast mag de Soul sinaasappelpers gezien worden. Want voor uw gasten geldt immers; zien doet kopen!

Zumex