Coop Vledder kiest voor de Zumex Sinaasappelpers

Al bijna 10 jaar maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de Zumex sinaasappelpers. 10 jaar geleden, toen wij met de sinaasappelpers van Zumex begonnen in onze Coop supermarktte Vledder, was dit nieuw en uniek. Je zag bijna nergens een automatische sinaasappelpersstaan. Nu, 10 jaar later is het onderscheidend vermogen weg en valt het op als er geen sinaasappelpers in je winkel staat.

Zumex is voor ons dé sinaasappelpersen onder de sinaasappelpersen. De pers functioneert perfect, perst altijd de lekkerste sap en heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Een stabiele factor op de werkvloer.

De buitendienst medewerkers werken klantgericht. Een telefoontje en staan binnen no time bij op de stoep om je snel weer verder te helpen. Ook voorzien ze de AGF medewerkers altijd van de nieuwste wetenswaardigheden betreffende de Zumex sinaasappelpers.